Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η ομάδα του Joli ξεκίνησε προκειμένου να δημιουργήσει το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με είδη σπιτιού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Αυτό προέκυψε ως επιτακτική ανάγκη αφού οι ίδιοι οι πελάτες μας, μας ζητούσαν επανειλημμένα να δημιουργήσουμε ένα Δικτυακό τόπο όπου θα μπορούσαν να βρουν τα είδη μας και πέρα από το φυσικό μας κατάστημα. Ένα Δικτυακό τόπο όπου θα μπορούσαν με την άνεση τους να κάνουν τις αγορές τους, να βλέπουν όλα τα νέα μας είδη και ταυτόχρονα να μαθαίνουν τα νέα και τις προωθητικές μας ενέργειες!

Ως εκ τούτου το www.joli.gr αποτελεί τη φυσική προέκταση του Κάλλιστον – Άννα Καρακωνσταντάκη, του φυσικού μας καταστήματος που βρίσκεται παράλληλα στην παραλιακή Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στη Μάχης Κρήτης 129, 71303, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Κάλλιστον με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν το ένα στρέμμα επιστέγασε το όραμα της ιδιοκτήτριας Άννας Καρακωνσταντάκη η οποία το 2001 με πλούσια εμπειρία από την οικογενειακή αμιγώς εισαγωγική εταιρεία στην οποία βρισκόταν και εργαζόταν από το 1989, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και με τη σειρά της να ικανοποιήσει το κενό που υπήρχε στην Ηρακλειωτική αγορά, δημιουργώντας ένα κατάστημα όπου μπορεί να βρει κανείς τα πάντα για το σπίτι. Από τα λευκά είδη που χρειάζεται ένα σπίτι, μέχρι κουρτίνες, κουρτινόξυλα, υφάσματα επιπλώσεως, ταπετσαρίες, διακοσμητικά, πίνακες, φωτιστικά, έπιπλα, είδη κουζίνας και μπάνιου μέχρι και επαγγελματικό εξοπλισμό για ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και πλατφόρμες ευρέσεως καταλύματος.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 129, 71303, Ηράκλειο Κρήτης,
email: info@joli.gr,
tel: 2810 300503,