Κατάστημα

Το Κατάστημά μας

Το φυσικό μας κατάστημα, το Κάλλιστον βρίσκεται στη Μάχης Κρήτης 129, διακρίνεται εύκολα από την παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και διαθέτει άνετο πάρκιν.

Στο Κάλλιστον αλλά και στο www.joli.gr θα βρείτε τα πιο ιδιαίτερα αντικείμενα, διακοσμητικά, υψηλής ποιότητας λευκά είδη καθώς και εποχιακά είδη, όπως Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλινά και καλοκαιρινά αντικείμενα, ανάλογα την εποχή του χρόνου που διανύουμε. Όμως θα βρείτε και ειδικά εργαλεία αν για παράδειγμα είστε λάτρεις του κρασιού ή επαγγελματίες στην εστίαση, καθώς και γνήσιους πίνακες ζωγραφικής με λάδια και ακρυλικά χρώματα μιας νέας και ιδιαίτερα φιλόδοξης ζωγράφου της Εβελίνας.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επισκεφθείτε το φυσικό στη Μάχης Κρήτης 129, 71303, στο Ηράκλειο της Κρήτης και ανακαλύψτε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τομέα των λευκών ειδών και των διακοσμητικών και δημιουργήστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν! Εμείς είμαστε στη διάθεση σας να δημιουργήσουμε για εσάς τα πιο ευφάνταστα και λειτουργικά concepts μας ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τη διάθεση σας! Καλώς ορίσατε στο www.joli.gr

  1. Επωνυμία: Άννα Καρακωνσταντάκη
  2. Διακριτική Ονομασία: Κάλλιστον και www.joli.gr
  3. Α.Φ.Μ.: 027213496
  4. Έδρα: Ηράκλειο Κρήτης
  5. ΔΟΥ: Ηρακλείου
  6. Υπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων: Άννα Καρακωνσταντάκη

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 129, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
email: info@joli.gr
tel: 2810 300503